Stranka umirovljenika (SU) prva predala kandidacijsku listu za Gradonačelnika grada Belišća i gradsko Vijeće

Pavo  Milekić, kandidat Stranke umirovljenika za Gradonačelnika grada Belišća i nositelj liste za gradsko Vijeće danas je u nedjelju, dana 30. travnja 2017. - točno u podne, predao Izbornom povjerenstvu grada Belišća kandidacijske liste za: Gradonačelnika grada Belišća i gradsko Vijeće.

Tom prigodom gosp. Pavo Milekić je predstavio svoje zamjenike Gradonačelnika: gđu. Korneliju Fešiš, umirovljenu nastavnicu matematike i fizike i g. Gorana Lovrića, mladog mr. glazbene pedagogije te kandidacijsku listu Stranke umirovljenika za gradsko vijeće.

Nakon što je predao kandidacijske liste, na ulazu u zgradu gradske vijećnice dao je kratku izjavu za medije u kojoj je izjavio: „S ponosom i velikim osjećajem odgovornosti sam danas predao kandidacijsku listu za gradonačelnika i gradsko vijeće grada Belišća. Stranka umirovljenika grada Belišća na lokalne izbore u nedjelju 21. svibnja 2017. godine izlazi samostalno uz potporu Udruge umirovljenika i starijih osoba, hrvatskih branitelja, mladih, obrazovanih, radno sposobnih i nezaposlenih građana Belišća i prigradskih naselja na kojima očekujem vrlo dobar izborni rezultat.

U proteklom četverogodišnjem mandatu bio sam gradski vijećnik Stranke umirovljenika i Potpredsjednik gradskog Vijeća. Kao koalicijski partner u Vlasti grada Belišća Stranka umirovljenika je dokazala da ima iskustva, znanja i sposobnosti, sudjelujući u realizaciji brojnih kapitalnih projekata i investicija koji su grad Belišće učinili ljepšim i poželjnijim.

Moj program utemeljen je na jednostavnom receptu: analiza problema – dijagnoza – rješenje. On se odnosi na zajedništvo, suradnju i partnerski odnos sa susjedima u okruženju, potpori zapuštenom malom i srednjem poduzetništvu, OPG-ima, oporavku gospodarstva Belišća i prigradskih naselja, zaštitu radnih mjesta, zaustavljanje iseljavanja mladih, obrazovanih i radno sposobnih sugrađana, te zaštitu digniteta Domovinskog rata i snažnu realizaciju javne politike „BELIŠĆE U KOJE VJERUJEMO“ s posebnim naglaskom na dostupnost i socijalnu osjetljivost, zaštitu umirovljenika, starijih i invalidnih osoba, hrvatskih branitelja i obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, mladih, obrazovanih, radno sposobnih i nezaposlenih te zaštitu okoliša, obrazovanje i razvijanje zajedničkih vrijednosti grada Belišća kao naše zajednice.

Smatram da za to imam dovoljno kompetencije, znanja i sposobnosti!

Cilj programa koji planiram realizirati u četverogodišnjem mandatu je vratiti grad Belišće belišćanima i urediti ga po mjeri suvremenog malog i prijateljskog europskog grada poželjnog za život jer za to postoje sve predispozicije, odgovorni, vrijedni, marljivi, sposobni i obrazovani ljudi, kao i prirodna bogatstva, gospodarski potencijali i geostrateški položaj grada Belišća

Pozivam sve građanke i građane Belišća i prigradskih naselja, sve ljude dobre volje, stranačke kolege, prijatelje i poznanike, a posebno umirovljenike i umirovljene Hrvatske branitelje da svjedoče u svojim sredinama o mojim djelima i riječima i tako potaknu naše sugrađane da izađu na lokalne izbore u nedjelju 21. svibnja 2017. godine i glasaju za ovaj moj program koji na prvo mjesto stavlja građane Belišća i prigradskih naselja, poštuje i uvažava sposobnost, stručnost, kreativnost i učinkovitost, a ne političku pripadnost i pripadnost interesnim skupinama. Program u kojem će razvoj, napredak i perspektiva  Belišća i prigradskih naselja biti imperativ!