Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Na središnjem zagrebačkom trgu u utorak, 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba Stranka umirovljenika i Socijaldemokratska partija Hrvatske organiziraju prigodno druženje i omogućuju besplatne preventivne zdravstvene preglede. Tako će već uz klasično mjerenje tlaka, šećera i minerala u krvi najbržim posjetiteljima na štandu liječnički tim u sastavu prim. dr. Darije Đokić i mr. sc. Damir Jurinović obaviti UZV pregled prostate i mokraćnog mjehura. I to nije sve!  Stranački će volonteri  istodobno podijeliti veliki broj piva i sokova u limenkama koje je donirao dugogodišnji partner Stranke umirovljenika iz Osijeka, slance te Kala vodu. Za smijeh će biti zaduženi članovi Hrvatskog društva karikaturista  Milan Lekić i Krešimir Kveštek,nastupit će pjevački zbor KUD-a Sesvete pod ravnanjem Silivije Mužak, a u 11.15 sati nazočnima će se obratiti predsjednik SU Lazar Grujić, Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednički kandidat Zoran Milanović.

Prije početka obilježavanja kao državnog blagdana i ove se godine sjećamo svih žrtava Domovinskog rata i ... (opširnije)

Sa ciljem održavanja skupa na kojem želimo ukazati na problem dostojanstva umirovljenika zatražili smo 2. studenog ... (opširnije)

Nastavljajući predizbornu kampanju predsjednički kandidat Zoran Milanović je na Martinje posjetio Karlovac, Vrbovsko i Ogulin. Nakon ... (opširnije)

  Korupcija i anti korupcija često su u posljednje vrijeme korištene riječi u hrvatskom političkom žargonu. ... (opširnije)

Otok Krk, za koji smo nekada učili kako je površinom naš najveći otok, postao je ishodišna ... (opširnije)

Vrlo zanimljivim izlaganjima i potom interesantnim raspravama održana je u utorak, 29. listopada u sjedištu SDP-a ... (opširnije)

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na javnoj tribini koja se održava u utorak, 29. ... (opširnije)

Povodom Dana grada Samobora u samoborskoj kino dvorani je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz domaćine, ... (opširnije)

Ne tako davno, dakle za vrijeme ove najsposobnije ili kako kažu Titanic vlade dogodilo se čudo ... (opširnije)

Slušajući jučerašnju vijest nakon sjednice glavnog odbora Hrvatske narodne stranke u prvi smo tren pomislili kako ... (opširnije)