Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

U prekrasnom ozračju koji nisu uspjeli pokvariti i sitni provokatori uspjeli smo u suradnji sa SDP-om obilježiti na središnjem zagrebačkom trgu Međunarodni dan starijih osoba. Redovi pred štandom za kojim su bile sestre Aleksandra i Ljiljana bili su satima, a konkurenciju su im pravili karikaturisti Milan i Krešimir koji su neumorno crtali i pola sata nakon završetka događanja. Velikom broju novinara obratili su se predsjednici Stranake umirovljenika i Socijaldemokratske partije Hrvatske Lazar Grujić i Davor Bernardić, a izjavom se obratio i predsjednički kandidat Zoran Milanović. O velikoj gužvi i zainteresiranosti ne samo starijih osoba za naša događanja govori i podatak da je za 120 minuta podijeljeno 600 konzervi Osječkog piva, radlera i Cola sokova te 1200 bočica Kala vode. Od vreve koja ja vladala na Trgu bana Jelačića bili su odsječeni dr. Đokić i Jurinović koji su u prostorijama Stranke umirovljenika, s pogledom na Trg bana Jelačića, u miru i tišini pregledavali ultrazvukom prostatu i mokraćni mjehur. Na taj je način zaokruženo dvosatno druženje i događanje kojim smo se prisjetili starijih osoba, a ujedno i iskoristili i prigodu da nakon što je prihvatio naše prijedloge vezane uz probleme osoba starijie životne dobi, javno podržimo predsjedničku kandidaturu Zorana Milanovića.

Prije početka obilježavanja kao državnog blagdana i ove se godine sjećamo svih žrtava Domovinskog rata i ... (opširnije)

Sa ciljem održavanja skupa na kojem želimo ukazati na problem dostojanstva umirovljenika zatražili smo 2. studenog ... (opširnije)

Nastavljajući predizbornu kampanju predsjednički kandidat Zoran Milanović je na Martinje posjetio Karlovac, Vrbovsko i Ogulin. Nakon ... (opširnije)

  Korupcija i anti korupcija često su u posljednje vrijeme korištene riječi u hrvatskom političkom žargonu. ... (opširnije)

Otok Krk, za koji smo nekada učili kako je površinom naš najveći otok, postao je ishodišna ... (opširnije)

Vrlo zanimljivim izlaganjima i potom interesantnim raspravama održana je u utorak, 29. listopada u sjedištu SDP-a ... (opširnije)

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na javnoj tribini koja se održava u utorak, 29. ... (opširnije)

Povodom Dana grada Samobora u samoborskoj kino dvorani je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz domaćine, ... (opširnije)

Ne tako davno, dakle za vrijeme ove najsposobnije ili kako kažu Titanic vlade dogodilo se čudo ... (opširnije)

Slušajući jučerašnju vijest nakon sjednice glavnog odbora Hrvatske narodne stranke u prvi smo tren pomislili kako ... (opširnije)