Umirovljenička politika: HSU se pohvalio novim članovima, neki došli iz konkurentske stranke

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo je do nekih mimoilaženja. No, nismo se ugasili i nećemo se ugasiti. Da, u Zagrebu smo ostali bez par ljudi, ali mi nikoga nismo tjerali na rad i nismo bili zadovoljni njihovim rezultatima. Vrlo brzo ćemo provesti konsolidaciju stranke, a već idućeg mjeseca dogovaramo predstavljanje zajedničke platforme umirovljenika.

"Svi akteri su dobrošli, sve umirovljeničke stranke i udruge imaju iste ciljeve i očekujem podršku. Dakle, ljudima koji su iz Stranke umirovljenika otišli želim sve najbolje, neka u Hrvatskoj stranci umirovljenika šire pozitivu i nadam se da će suradnja iz ovih pozicija biti bolja ako već nismo mogli surađivati u stranci.

Najlakše je kritizirati, Stranka umirovljenika ne želi biti faktor koji kritizira nego želimo nuditi rješenja, mi smo za programsku suradnju, a ne asimilaciju u Hrvatsku stranku umirovljenika", kazao je Lazar Grujić.

Više o ovoj vijesti možete pročitati na poveznici:

https://www.mirovina.hr/novosti/umirovljenicka-politika-hsu-se-pohvalio-novim-clanovima-neki-dosli-iz-konkurentske-stranke