HVALA

HVALA

Veliko hvala svima vama koji ste nam na današnjem glasanju dali povjerenje vjerujući u naš program za rješavanje problema rastućeg siromaštva umirovljenika za koji se zalažemo i za što ćemo se i dalje beskompromisno zalagati.

I dalje smo čvrsta stava da mirovine treba povećati odmah, a jedni način je novi izračun koji smo jedino mi koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO ponudili, i u svim prilikama ili javnim polemika dokazali opravdanim, lako izvedivim i za umirovljenike, vas preko 750 tisuća, spasonosnim.

Poštujemo volju i odluku svih onih, umirovljenika posebno, koji su svoje povjerenje odlučili dati nekome drugom vjerujući da će tako na bolji način riješiti svoje probleme, a za najviše vas to je problem malih mirovina. Na žalost cca 150 tisuća umirovljenika neće dočekati 2028. godinu kako bi se uvjerili tko je 2024. godine bio u pravu.

Bilo bi nam drago kada bi i mi mogli vjerovati u obećanja drugih, no argumentacija svih koji su vam kroz svoje programe nudili veće mirovine za 4 godine je takva da ste bez većeg napora i sami laganom analizom ponuđenog mogli doći do zaključka da se realne mirovine ni po jednom prijedlogu izuzev našeg realno neće povećati ni za malo, ili će u najboljem slučaju to biti tek simbolično.   

Birači imaju priliku na svakim izborima odlučiti sa kime i kojim putem žele nastaviti što je najviši demokratski standard. Pravo birača, u ovom slučaju za cca 750 tisuća umirovljenika,  je na upravo održanim parlamentarnim izborima, je bilo da biraju između većih mirovina u prosjeku za 200 eur odmah ili nastavak života u siromaštvu uz vjerovanje u obećanja onih koji su ih i doveli u nikada teži položaj da će im mirovine povećati kroz 4 godine......  

Naša koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO nastavlja zajedno da svima vama koji ste nas podržali, kao i sa onima koji će uskoro shvatiti svoju zabludu, tešku borbu protiv siromaštva umirovljenika odlučni da u toj neravnopravnoj borbi na kraju zajedno sa vama izađemo kao pobjednici, jer ZAJEDNO SMO JAČI!  

Umirovljenici, izvucite i pouku iz svega ovoga što se događa oko vas.... i imajte na umu da onaj koji za sebe uporno bira i izabire loše nema pravo smatrati se žrtvom....