Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

U prekrasnom ozračju koji nisu uspjeli pokvariti i sitni provokatori uspjeli smo u suradnji sa SDP-om obilježiti na središnjem zagrebačkom trgu Međunarodni dan starijih osoba. Redovi pred štandom za kojim su bile sestre Aleksandra i Ljiljana bili su satima, a konkurenciju su im pravili karikaturisti Milan i Krešimir koji su neumorno crtali i pola sata nakon završetka događanja. Velikom broju novinara obratili su se predsjednici Stranake umirovljenika i Socijaldemokratske partije Hrvatske Lazar Grujić i Davor Bernardić, a izjavom se obratio i predsjednički kandidat Zoran Milanović. O velikoj gužvi i zainteresiranosti ne samo starijih osoba za naša događanja govori i podatak da je za 120 minuta podijeljeno 600 konzervi Osječkog piva, radlera i Cola sokova te 1200 bočica Kala vode. Od vreve koja ja vladala na Trgu bana Jelačića bili su odsječeni dr. Đokić i Jurinović koji su u prostorijama Stranke umirovljenika, s pogledom na Trg bana Jelačića, u miru i tišini pregledavali ultrazvukom prostatu i mokraćni mjehur. Na taj je način zaokruženo dvosatno druženje i događanje kojim smo se prisjetili starijih osoba, a ujedno i iskoristili i prigodu da nakon što je prihvatio naše prijedloge vezane uz probleme osoba starijie životne dobi, javno podržimo predsjedničku kandidaturu Zorana Milanovića.

Svim građanima Republike Hrvatske želimo da se povodom Dana državnosti podsjete na trenutke stvaranja jedine nam ... (opširnije)

U prostorijama Stranke umirovljenika danas je potpisan Sporazum o međusobnoj političkoj suradnji između Domovinskog pokreta i ... (opširnije)

Svatko imalo teološki potkovan vjernik trebao bi znati kako su oholost i sebičnost često spominjani grijesi ... (opširnije)

Na poveznici https://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjestaj-freedom-housea-hrvatska-nije-postigla-nikakav-demokratski-napredak/2180593.aspx možete pročitati zanimljivo izvješće o Hrvatskoj samo sada ne znamo kome vjerovati? Našim političarima na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:   ... (opširnije)

Svim radnicima te onima koji će tek ući u svijet rada čestitamo u ovim neobičnim vremenima ... (opširnije)

Kolika je mala razlika između popularnosti i zaborava ili kovanja u zvijezde i pljuvanja najbolje znaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima te u ovim vremenima ... (opširnije)

Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)