Zašto umirovljenici nemaju godinama svoje predstavnike u Hrvatskom parlamentu?

Ljepota političkog djelovanja u prvom bi redu trebala biti alat kako bi se pomoglo napretku društva i zajednice, ugroženim i nezaštićenim skupinama ili osigurali što bolji uvjeti za život i rad. Nažalost svjedoci smo kako to za većinu naših političara to nije osnovni razlog političkog djelovanja što je očigledno iz članka koji možete pročitati na poveznici  https://www.vecernji.hr/vijesti/bitka-umirovljenickih-stranaka-oko-sdp-a-1385735

Nadalje iz njega se može zaključiti kako su političke laži, obmane i komploti sastavni dio političkog rada političara u nedostatku vizija, programa i rezultata svog djelovanja.No isto tako očigledno je kako su pojedincima medijska pismenost i poštivanje Zakona o medijima nepoznanica.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)