Zašto umirovljenici nemaju godinama svoje predstavnike u Hrvatskom parlamentu?

Ljepota političkog djelovanja u prvom bi redu trebala biti alat kako bi se pomoglo napretku društva i zajednice, ugroženim i nezaštićenim skupinama ili osigurali što bolji uvjeti za život i rad. Nažalost svjedoci smo kako to za većinu naših političara to nije osnovni razlog političkog djelovanja što je očigledno iz članka koji možete pročitati na poveznici  https://www.vecernji.hr/vijesti/bitka-umirovljenickih-stranaka-oko-sdp-a-1385735

Nadalje iz njega se može zaključiti kako su političke laži, obmane i komploti sastavni dio političkog rada političara u nedostatku vizija, programa i rezultata svog djelovanja.No isto tako očigledno je kako su pojedincima medijska pismenost i poštivanje Zakona o medijima nepoznanica.

Svatko imalo teološki potkovan vjernik trebao bi znati kako su oholost i sebičnost često spominjani grijesi ... (opširnije)

Na poveznici https://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjestaj-freedom-housea-hrvatska-nije-postigla-nikakav-demokratski-napredak/2180593.aspx možete pročitati zanimljivo izvješće o Hrvatskoj samo sada ne znamo kome vjerovati? Našim političarima na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:   ... (opširnije)

Svim radnicima te onima koji će tek ući u svijet rada čestitamo u ovim neobičnim vremenima ... (opširnije)

Kolika je mala razlika između popularnosti i zaborava ili kovanja u zvijezde i pljuvanja najbolje znaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima te u ovim vremenima ... (opširnije)

Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)

Nakon višednevnih pokušaja da zaustavimo procese vezane uz održavanje prijevremenih izbora u Gradu Orahovica konačno je ... (opširnije)

Aktualni saziv Hrvatskog sabora godinama ne predstavlja volju birača i na najgrublji način izigrana je volja ... (opširnije)