Odgođeni izbori u Orahovici!

Nakon višednevnih pokušaja da zaustavimo procese vezane uz održavanje prijevremenih izbora u Gradu Orahovica konačno je i predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva priznao kako je izgubio bitku. Naravno ne svojevoljno i osobnom odlukom čime je propustio priliku da pokaže svoju razboritost i inteligenciju čime je samo pokazao da nije dorastao funkciji koju obnaša.

Saznavši kako vlada predlaže protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost ... (opširnije)

Poštovani,   Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)

Sve naše sugrađane u našoj domovini i izvan nje podsjećamo na sutrašnji Dan sjećanja na žrtve ... (opširnije)