Zaključak s posljednje održane sjednice predsjedništva Stranke umirovljenika!

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:

 

  1. Stranka umirovljenika će izaći ove godine na redovne izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru bez obzira kada će se oni održati.

  2. Posljednje tri i pol godine razgovaramo o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore sa SDP-om i pregovori još uvijek traju. Unatoč brojnim usmenim obećanjima najviših dužnosnika SDP-a o našoj sigurnoj poziciji na izbornim listama iskustvo nas uči kako se trebamo pripremati kao da će izbori biti sutra i da ćemo izaći sa samostalnim listama. 

  3. Ne isključujemo pri tome ni druge mogućnosti izlaska na izbore, spremni smo na izlazak u bilo kojoj drugoj varijantama pri čemu prvenstveno mislimo na umirovljeničku opciju i suradnju s umirovljeničkim udrugama s kojima dulje vrijeme uspješno surađujemo i dogovaramo zajedništvo u interesu umirovljenika.

Svatko imalo teološki potkovan vjernik trebao bi znati kako su oholost i sebičnost često spominjani grijesi ... (opširnije)

Na poveznici https://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjestaj-freedom-housea-hrvatska-nije-postigla-nikakav-demokratski-napredak/2180593.aspx možete pročitati zanimljivo izvješće o Hrvatskoj samo sada ne znamo kome vjerovati? Našim političarima na ... (opširnije)

Svim radnicima te onima koji će tek ući u svijet rada čestitamo u ovim neobičnim vremenima ... (opširnije)

Kolika je mala razlika između popularnosti i zaborava ili kovanja u zvijezde i pljuvanja najbolje znaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima te u ovim vremenima ... (opširnije)

Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)

Nakon višednevnih pokušaja da zaustavimo procese vezane uz održavanje prijevremenih izbora u Gradu Orahovica konačno je ... (opširnije)

Aktualni saziv Hrvatskog sabora godinama ne predstavlja volju birača i na najgrublji način izigrana je volja ... (opširnije)

Nastavljajući s pismenom korespodencijom vezanom uz provođenje prijevremenih izbora u Gradu Orahovici objavljujemo promptni odgovor Ministra ... (opširnije)