Zaključak s posljednje održane sjednice predsjedništva Stranke umirovljenika!

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:

 

  1. Stranka umirovljenika će izaći ove godine na redovne izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru bez obzira kada će se oni održati.

  2. Posljednje tri i pol godine razgovaramo o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore sa SDP-om i pregovori još uvijek traju. Unatoč brojnim usmenim obećanjima najviših dužnosnika SDP-a o našoj sigurnoj poziciji na izbornim listama iskustvo nas uči kako se trebamo pripremati kao da će izbori biti sutra i da ćemo izaći sa samostalnim listama. 

  3. Ne isključujemo pri tome ni druge mogućnosti izlaska na izbore, spremni smo na izlazak u bilo kojoj drugoj varijantama pri čemu prvenstveno mislimo na umirovljeničku opciju i suradnju s umirovljeničkim udrugama s kojima dulje vrijeme uspješno surađujemo i dogovaramo zajedništvo u interesu umirovljenika.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)