Donacija vrtiću u Moravicima!

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je Domovinski pokret u suradnji sa Strankom umirovljenika odlučio umjesto u promidžbene materijale uložiti dio financijskih sredstava u namještaj i igračke toliko potrebne dječjem vrtiću u Moravicama. Tako su predsjednik i tajnik Stranke umirovljenika Lazar Grujić i Žarko Delač prilikom posjete i obilaska Gorskog kotara predali skromnu donaciju  odgojiteljima  u ovom goranskoj predškolskoj ustanovi. Tom su prigodom ujedno obećali kako će nastaviti s materijalnim podupiranjem te do početka jeseni izvesti prema potrebi i određene građevinske radove kako bi boravak polaznicima u vrtiću bio što ugodniji tijekom dugačkih goranskih zimskih dana. Simbolika ovog čina je i u tome što umirovljenici pomažu najmlađima, a time još jednom pokazuju kako im u žiži političkog djelovanja nije samo briga za osobe starije životne dobi. Ujedno su uputili poziv i ostalim strankama, osobito dvjema najvećim, da postupe slično i dio utrošenih milijunskih iznose na reklame i promociju svojih programa usmjere izravno u humanitarnu pomoć i socijalne potrebe.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)

Članovi Stranke umirovljenika sudjelovali su u ponedjeljak. 22. lipnja na komemoraciji nevinim žrtvama koje su svoj ... (opširnije)