Završila i zborna noć!

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta. Unatoč tome što su u vrlo kratkom vremenu od osnivanja postali treća politička snaga na hrvatskoj političkoj sceni kod jednog broja nazočnih vidljivo je bilo  razočarenje izbornim rezultatima. U svakom slučaju ovi parlamentarni izbori još su jednom pokazali da se samo uz snažnu stranačku mrežu i rad na terenu mogu postići ozbiljniji rezultati. Stoga su oni potpuna suprotnost predsjedničkim izborima u kojima dominiraju osobe i njihovi stavovi i kompetencije. U svakom slučaju pred Domovinskim pokretom i  partenrima koje je okupio  zahtjevna je i mukotrpna zadaća da iduće godine na lokalnim izborima ponovi isti ako ne i bolji izborni rezultat.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)

Članovi Stranke umirovljenika sudjelovali su u ponedjeljak. 22. lipnja na komemoraciji nevinim žrtvama koje su svoj ... (opširnije)