Suradnja umirovljeničkih stranaka i udruga nema alternative!

Procesi i aktivnosti u modernoj političkoj praksi vrlo su složeni i često nepredvidivi. Puls biračkog tijela i glasačke preferencije umnogome ovise o brojnim okolnostima i aktualnim zbivanjima ali sve više i o marketinškim alatima. Svjesni ovih okolnosti pripremili smo nekoliko različitih političkih projekata koje namjeravamo realizirati  u narednom razdoblju. Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako s današnjim danom objavljujemo i započinjemo s realizacijom prvog u nizu pod nazivom Zajedno smo jači - ZSJ! Riječ je o političkom programu https://www.stranka-umirovljenika.hr/media/dokumenti/d37eb5a1-9d49-420b-a25b-af417d1a5acd.pdf i inicijalnom pismu s pozivom na suradnju poslanom u interesu umirovljenika u prvom redu umirovljeničkim strankama. U sljedećoj fazi objavit ćemo i Povelju Zajedno smo jači!

Povodom iznenadne smrti Milana Bandića, predsjednika stranke BM365 - Stranke rada i solidarnosti, iskrenu sućut izražavaju članovi i simpatizeri Stranke ... (opširnije)

Prvi službeni susret tajnika Stranke umirovljenika Žarka Delača s novim predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Veselkom Gabričevićem pokrenuo je brojne ... (opširnije)

Višegodišnja uspješna suradnja između župana Damira Bajsa i Željka Helda - predsjednika županijske organizacije Stranke umirovljenika ... (opširnije)

U četvrtak, 11. veljače održana je u Zagrebu zajednička tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici umirovljeničkih ... (opširnije)

Reagirajući na brojne nepoznanice vezane uz cijepljenje starijih osoba cjepivom AstraZeneka tijekom jučerašnjeg dana objavili smo ... (opširnije)

Kao što je poznato Europska agencija za lijekove /EMA/ odobrila je uporabu Oxford/AstraZeneca cjepiva uz niz ... (opširnije)

Na posljednjoj održanoj sjednici Sabora RH zabilježen je slučaj bez presedana, kada je kompletna oporba napustila ... (opširnije)

Umirovljenici su možemo kazati veliki potencijal ali ujedno I mrtvi kapital koji naša država treba iskoristiti. ... (opširnije)

Saznavši kako vlada predlaže protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost ... (opširnije)

Poštovani, Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona ... (opširnije)