Tiskovna konferencija umirovljeničkih udruga i stranaka

U četvrtak, 11. veljače održana je u Zagrebu zajednička tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici umirovljeničkih udruga i stranaka pojasnili mjere koje traže od Vlade RH za vrijeme pandemije i zatražili moratorij na cijepljenje starijih od 65 godina AstraZenecinim cjepivom. Bio je to nakon duljeg vremena zajednički istup predstavnika umirovljenika koji u potpunosti opravdava slogan Zajedno smo jači te je najavljen i idući u sličnom sastavu ali naravno na druge, nadamo se optimističnije teme. Priopćenje za medije s tiskovne konferencije možete pročitati na poveznici https://www.stranka-umirovljenika.hr/admin/dokumenti/dokument/148/

Povodom iznenadne smrti Milana Bandića, predsjednika stranke BM365 - Stranke rada i solidarnosti, iskrenu sućut izražavaju članovi i simpatizeri Stranke ... (opširnije)

Prvi službeni susret tajnika Stranke umirovljenika Žarka Delača s novim predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Veselkom Gabričevićem pokrenuo je brojne ... (opširnije)

Višegodišnja uspješna suradnja između župana Damira Bajsa i Željka Helda - predsjednika županijske organizacije Stranke umirovljenika ... (opširnije)

Reagirajući na brojne nepoznanice vezane uz cijepljenje starijih osoba cjepivom AstraZeneka tijekom jučerašnjeg dana objavili smo ... (opširnije)

Kao što je poznato Europska agencija za lijekove /EMA/ odobrila je uporabu Oxford/AstraZeneca cjepiva uz niz ... (opširnije)

Na posljednjoj održanoj sjednici Sabora RH zabilježen je slučaj bez presedana, kada je kompletna oporba napustila ... (opširnije)

Procesi i aktivnosti u modernoj političkoj praksi vrlo su složeni i često nepredvidivi. Puls biračkog tijela ... (opširnije)

Umirovljenici su možemo kazati veliki potencijal ali ujedno I mrtvi kapital koji naša država treba iskoristiti. ... (opširnije)

Saznavši kako vlada predlaže protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost ... (opširnije)

Poštovani, Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona ... (opširnije)