Tiskovna konferencija umirovljeničkih udruga i stranaka

U četvrtak, 11. veljače održana je u Zagrebu zajednička tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici umirovljeničkih udruga i stranaka pojasnili mjere koje traže od Vlade RH za vrijeme pandemije i zatražili moratorij na cijepljenje starijih od 65 godina AstraZenecinim cjepivom. Bio je to nakon duljeg vremena zajednički istup predstavnika umirovljenika koji u potpunosti opravdava slogan Zajedno smo jači te je najavljen i idući u sličnom sastavu ali naravno na druge, nadamo se optimističnije teme. Priopćenje za medije s tiskovne konferencije možete pročitati na poveznici https://www.stranka-umirovljenika.hr/admin/dokumenti/dokument/148/

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju izbornih ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)

Aktivno se pripremajući za predstojeće lokalne izbore mnogi su naši članovi angažirani u predizbornoj kampanji i ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je politička scena u Ličko-senjskoj županiji bogatija za novu političku ... (opširnije)

Program povelje umirovljeničkih i drugih udruga za boljitak umirovljenika pod nazivoma SUZA (Savez umirovljeničkih udruga) trenutačno ... (opširnije)