Privode se kraju pripreme za lokalne izbore!

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i SUZA postali smo prepoznatljivi u političkom prostoru. Nenametljivo i uz uvijek prisutnu dozu dostojanstva uspjeli smo tako s brojnim koalicijskim partnerima potpisati sporazume o političkoj suradnji. Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako smo tako s našim partnerima u sve 4 slavonske županije potpisali sporazume o zajedničkom izlasku na izbore. S Domovinskom pokretom izlazimo na izbore u Osječko - baranjskoj i Virovitičko - podravskoj županiji, s HSS-om u Brodsko - posavskoj, a s MOSTOM, Suverenistima i Hrvatskom konzervativnom strankom u Vukovarsko - srijemskoj županiji. Očekujući kako će budući županijski vijećnici Stranke umirovljenika raditi u prvom redu u interesu svojih sugrađana i osobito onih koji su u mirovini započet ćemo odmah i s priprema za predstojeće parlamentarne izbore. U tome će nam sigurno pomoći ne samo županijski već i naši budući vijećnici u slavonskim gradovima i općinama.

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju izbornih ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)

Aktivno se pripremajući za predstojeće lokalne izbore mnogi su naši članovi angažirani u predizbornoj kampanji i ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je politička scena u Ličko-senjskoj županiji bogatija za novu političku ... (opširnije)

Program povelje umirovljeničkih i drugih udruga za boljitak umirovljenika pod nazivoma SUZA (Savez umirovljeničkih udruga) trenutačno ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima želimo sretne i blagoslovljenje ... (opširnije)