Počela izborna kampanja!

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju izbornih lista popisali političku suradnju i u sljedećim županijama:

1. U Istarskoj sa Živim zidom i Istarskim demokratima

2. U Primorsko - goranskoj s Listom za Rijeku i Kvarnerskom inicijativom

3. U Gradu Zagrebu s Vesna Škare Ožbolt - nezavisnom listom

4. U Zagrebačkoj županiji s Pavao Grom - nezavisnom listom i Demokratskim HSS-om

5. U Splitsko - dalmatinskoj s Hrvatskom demokršćanskom strankom i Hrvatskom seljačkom strankom - Stjepan Radić

dok u Sisačko - moslavačkoj županiji izlazimo samostalno!

Isto tako potrebno je naglasiti da samostalno izlazimo s listom za gradonačelnika i gradsko vijeće u Orahovici i Grubišnom polju, u Đakovu za gradsko vijeće, u Rešetarima i Sikirevcima za općinsko vijeće te u Mjesnim odborima Perjavica - Borčec u Zagrebu i Moravicama. Dakako da još i u brojnim gradovima i općinama izlazimo na izbore s našim koalicijskim partnerima tako da očekujemo veliki broj novih zastupnika i vijećnika naše stranke u tijelima jedinica lokalne uprave i samouprave.

Uoči blagdana Gospe od Karmela kada se obilježava Dan općine Kolan održana je na otvorenom prostoru ... (opširnije)

Sa zadovoljstvo prenosimo pismo autora Spomenika domovini!   Poštovani g. Gruić, slobodan sam javiti Vam se, ... (opširnije)

Opće je poznato kako veliki broj članova Stranke umirovljenika aktivno sudjeluje i u radu brojnih umirovljeničkih ... (opširnije)

Nakon više od godine dana tijekom koje su održavane on line sjednice predsjedništva Stranke umirovljenika u ... (opširnije)

Čestitamo 22. lipanj - Dan antifašističke borbe! (opširnije)

Nedavno završeni loklalni izbori pokazali su kako tradicionalne stranke polako gube teren i ako nešto ne ... (opširnije)

Zbog učestalih upita vezanih uz nejasnoće oko Covid dodatka obavještavamo sve zainteresirane kako brojne odgovore mogu ... (opširnije)

Tijekom vikenda dužnosnici Stranke umirovljenika posjetili su Zadar i sastali se sa novoizabranim vijećnicima Stranke umirovljenika ... (opširnije)

Objavljujemo zanimljiv članak za populaciju umirovljenika na poveznici https://www.mirovina.hr/novosti/sve-se-vise-prica-o-dolasku-inflacije-evo-sto-ona-moze-napraviti-vasim-mirovinama/ (opširnije)

Nedavno završeni lokalni izbori bili su za našu stranku vrlo bremeniti, a posebno provedba predizborne kampanje ... (opširnije)