Počela izborna kampanja!

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju izbornih lista popisali političku suradnju i u sljedećim županijama:

1. U Istarskoj sa Živim zidom i Istarskim demokratima

2. U Primorsko - goranskoj s Listom za Rijeku i Kvarnerskom inicijativom

3. U Gradu Zagrebu s Vesna Škare Ožbolt - nezavisnom listom

4. U Zagrebačkoj županiji s Pavao Grom - nezavisnom listom i Demokratskim HSS-om

5. U Splitsko - dalmatinskoj s Hrvatskom demokršćanskom strankom i Hrvatskom seljačkom strankom - Stjepan Radić

dok u Sisačko - moslavačkoj županiji izlazimo samostalno!

Isto tako potrebno je naglasiti da samostalno izlazimo s listom za gradonačelnika i gradsko vijeće u Orahovici i Grubišnom polju, u Đakovu za gradsko vijeće, u Rešetarima i Sikirevcima za općinsko vijeće te u Mjesnim odborima Perjavica - Borčec u Zagrebu i Moravicama. Dakako da još i u brojnim gradovima i općinama izlazimo na izbore s našim koalicijskim partnerima tako da očekujemo veliki broj novih zastupnika i vijećnika naše stranke u tijelima jedinica lokalne uprave i samouprave.

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)

Aktivno se pripremajući za predstojeće lokalne izbore mnogi su naši članovi angažirani u predizbornoj kampanji i ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je politička scena u Ličko-senjskoj županiji bogatija za novu političku ... (opširnije)

Program povelje umirovljeničkih i drugih udruga za boljitak umirovljenika pod nazivoma SUZA (Savez umirovljeničkih udruga) trenutačno ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima želimo sretne i blagoslovljenje ... (opširnije)