Potpisani Sporazumi o udruživanju umirovljeničkih stranaka dostupni su javnosti

Potpisani Sporazumi o udruživanju umirovljeničkih stranaka dostupni javnosti

25.08.2022. je u Zagrebu svečano potpisan Sporazum o političkoj suradnji triju umirovljeničkih stranaka pod jedinstvenom nazivom UMIROVLJENICI ZAJEDNO i Sporazum o programskoj suradnji pod nazivom ZAJEDNO SMO JAČI (ZSJ). Sporazume su kao što je već javnost izvještena potpisali Lazar Grujić u ime Stranke umirovljenika (SU), Milivoj Špika u ime Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) i Milivoj Tičarić u ime Demokratske stranke umirovljenika (DSU).

Kako će obzirom na do sada pokrenute aktivnosti već u bliskoj budućnosti doći i do širenja broja potpisnika Sporazuma umirovljeničkih stranaka na političkoj razini , tako će se uskoro biti organizirano i potpisivanje prvog sporazuma o programskoj suradnji i potpori sa umirovljeničkim udrugama. Shodno prethodno navedenom ne isključujemo mogućnost i da se uz priložene Sporazume aneksom doda i svaki dobar prijedlog novog potpisnika Sporazuma.

Za sve koji žele na priloženim linkovima mogu izvršiti potpuni uvid u navedene Sporazume.

Sporazum o suradnji SU, BUZ, DSU – UMIROVLJENICI ZAJEDNO

https://www.buz.hr/uploads/documents/su_buz_dsu_sporazum_o_suradnji_umirovljenici_zajedno_Y7lm1mb_27_8_2022.PDF

Sporazum o programskoj suradnji SU, BUZ, DSU – ZAJEDNO SMO JAČI

https://www.buz.hr/uploads/documents/su_buz_dsu_sporazum_o_programskoj_suradnji_zajedno_smo_jaci_ySrxuyQ_27_8_2022.pdf

U Zagrebu, 27.08.2022.

UMIROVLJENICI ZAJEDNO

Stranka umirovljenika (SU), Blok umirovljenici zajedno (BUZ) Demokratska stranka umirovljenika (DSU)

Šibenski - Civilna zaštita smiruje umirovljenike: ‘Ne trebaju vam zalihe za 10 dana preživljavanja‘ (slobodnadalmacija.hr) IVICA ... (opširnije)

OTVORENO PISMO HSU - HRVATSKOJ STRANCI UMIROVLJENIKA Poštovani, Upućujemo ovo Otvoreno pismo duboko svjesni činjenice kako umirovljenicima nikada nije bilo ... (opširnije)

Kompleti za preživljavanje građana ili uplašene vlasti!? Energetske kriza zbog rata u Ukrajini odnosno sankcija nametnutih ... (opširnije)

Zadarski List, subota, 17.09.2022. https://www.zadarskilist.hr/clanci/17092022/u-zadru-ce-14000-umirovljenika-dobiti-novcanu-pomoc Autor. Marina Vlakić U Zadru će 14000 umirovljenika dobiti novčanu pomoć ... (opširnije)

Zbog nekoliko lipa ostali bez dijela ili cijelog energetskog dodatka Kolika god da je izdašna pomoć ... (opširnije)

https://www.mirovina.hr/ Milan Dalmacija,16. rujna 2022. https://www.mirovina.hr/novosti/sindikat-i-matica-umirovljenika-prihvatili-suradnju-s-inicijativom-umirovljenici-zajedno/ Umirovljeničke udruge, Sindikat i Matica umirovljenika Hrvatske priključile su se ... (opširnije)

Zbog limitiranih cijena neki trgovci uklanjaju robu sa polica!? Da li je moguće da će nakon ... (opširnije)

Umjesto prosvjeda protiv pljačke u INA dogodila se neuspjela promocija Prosvjed koji se povodom afere INA ... (opširnije)

Vlada predstavila paket mjera težak 21 milijardu kuna Ako su rashodi kućanstva za energiju veći od ... (opširnije)

Umjesto prema suradnji i zajedništvu - vodstvo HSU-a odlučno stupa prema novom raskolu Ne može se ... (opširnije)