Spomenik domovini!

Sa zadovoljstvo prenosimo pismo autora Spomenika domovini!

 

Poštovani g. Gruić,

slobodan sam javiti Vam se, indirektno i svim članovima Stranke umirovljenika s izrazom zadovoljstva i zahvale za prvu protokolarnu gestu postave Vašeg vijenca 
na Spomeniku Domovini povodom Dana neovisnosti. Poznate okolnosti i stanje organizacijskih (ne)mogućnosti Grada, Vlade i državnog predsjedništva do sada nisu 
prostor i simbole Spomenika Domovini priveli protokolarnoj svrsi (?!). 
S nadom da će se to uskoro i konačno ipak dogoditi, iako je bilo do sada i prilika i praznika, zadovoljstvo mi je da su Vaši predstavnici to učinili prvi.
 
S poštovanjem,
prof. dr. art. Nenad Fabijanić

 

 

--

Uoči blagdana Gospe od Karmela kada se obilježava Dan općine Kolan održana je na otvorenom prostoru ... (opširnije)

Opće je poznato kako veliki broj članova Stranke umirovljenika aktivno sudjeluje i u radu brojnih umirovljeničkih ... (opširnije)

Nakon više od godine dana tijekom koje su održavane on line sjednice predsjedništva Stranke umirovljenika u ... (opširnije)

Čestitamo 22. lipanj - Dan antifašističke borbe! (opširnije)

Nedavno završeni loklalni izbori pokazali su kako tradicionalne stranke polako gube teren i ako nešto ne ... (opširnije)

Zbog učestalih upita vezanih uz nejasnoće oko Covid dodatka obavještavamo sve zainteresirane kako brojne odgovore mogu ... (opširnije)

Tijekom vikenda dužnosnici Stranke umirovljenika posjetili su Zadar i sastali se sa novoizabranim vijećnicima Stranke umirovljenika ... (opširnije)

Objavljujemo zanimljiv članak za populaciju umirovljenika na poveznici https://www.mirovina.hr/novosti/sve-se-vise-prica-o-dolasku-inflacije-evo-sto-ona-moze-napraviti-vasim-mirovinama/ (opširnije)

Nedavno završeni lokalni izbori bili su za našu stranku vrlo bremeniti, a posebno provedba predizborne kampanje ... (opširnije)

Moja Hrvatska! Ni brda nisu, ni doline, ni rijeke, ni more, ni oblaci nisu, ni kiša, ... (opširnije)