24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika (GO SU Bjelovar)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar)

Ovo je rezultat rada na terenu stranke umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kao što je u kratkom roku osnovan županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije (ŽO SU BBŽ), odmah se je pristupilo i aktivnostima u osnivanju gradskog odbora Stranke Umirovljenika Bjelovara (GO SU Bjelovar), a uskoro se očekuje i osnivanje gradskog odbora Stranke Umirovljenika grada Daruvara (GO SU Daruvar).

Time je županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije ispunio sve zadane zadatke za 2022. godinu.

Dakle, 24. studenog 2022. godine je u Hotelu Central u Bjelovaru uz prisustvo gosp. Siniše Glavaša kao predsjednika županijske organizacije Stranke Umirovljenika osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara kojom prigodom je za predsjednika e izabran Božidar Miodragović, za potpredsjednike Božo Davidović, Momčilo Momo Tomić i za tajnicu Katica Dadacek!

Sretno u daljnjem radu u interesu svih Umirovljenika grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije te Stranke Umirovljenika!

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)

Televizija Diadora Emisija POMALO Duško Vuković 8. studenog 2022. https://youtu.be/yuhjgvlYNtU (opširnije)