Svakog dana sve više rastemo

Svakog dana sve više rastemo

Nakon što je članica UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političke platforme Stranka umirovljenika (SU) „odmjerila snage sa HSU-om tijekom siječnja i veljače pokazavši da su po rejtingu gotovo poravnati, sada je odnosno u travnju na „megdan“ HSU-u izašao BUZ pokazavši isto kao i SU odnosno da HSU nikoga od članova Platforme ne nadmašuje u rejtingu.

Na umirovljeničkoj političkoj sceni će se uskoro početi događati već sada svima vidljive i velike promjene što je lako zaključiti po pojedinačnim rejtinzima triju umirovljeničkih stranaka koje su se u proteklih nekoliko mjeseci pojavile u anketama Ipsos-a. Jasno što će uslijediti kada se u anketi pojavi Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO koja će pokazati zajednički rejting za SU, BUZ, DSU i niz manjih umirovljeničkih stranaka.

Nadamo se i da će HSU uskoro promijeniti svoju retoriku prema UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političkoj platformi odnosno uvidjeti realnost iz koje su mogu zaključiti kako članice Platforme nisu nikakve „opskurne“ stranke već u najmanju ruku čak i pojedinačno  potpuno ravnopravni partneri HSU-u na političkoj sceni…

Naša je poruka: zajedno smo jači

Dnevnik.hr 25.04.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-za-travanj-koga-gradjani-najvise-podrzavaju---778591.html?itm_source=HomeReadThis&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica

Dnevnik.hr 24.02.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-milanovic-i-dalje-najpopularniji-optimizam-pada-vodeci-problem-korupcija-i-kriminal---768145.html

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)