Svakog dana sve više rastemo

Svakog dana sve više rastemo

Nakon što je članica UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političke platforme Stranka umirovljenika (SU) „odmjerila snage sa HSU-om tijekom siječnja i veljače pokazavši da su po rejtingu gotovo poravnati, sada je odnosno u travnju na „megdan“ HSU-u izašao BUZ pokazavši isto kao i SU odnosno da HSU nikoga od članova Platforme ne nadmašuje u rejtingu.

Na umirovljeničkoj političkoj sceni će se uskoro početi događati već sada svima vidljive i velike promjene što je lako zaključiti po pojedinačnim rejtinzima triju umirovljeničkih stranaka koje su se u proteklih nekoliko mjeseci pojavile u anketama Ipsos-a. Jasno što će uslijediti kada se u anketi pojavi Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO koja će pokazati zajednički rejting za SU, BUZ, DSU i niz manjih umirovljeničkih stranaka.

Nadamo se i da će HSU uskoro promijeniti svoju retoriku prema UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političkoj platformi odnosno uvidjeti realnost iz koje su mogu zaključiti kako članice Platforme nisu nikakve „opskurne“ stranke već u najmanju ruku čak i pojedinačno  potpuno ravnopravni partneri HSU-u na političkoj sceni…

Naša je poruka: zajedno smo jači

Dnevnik.hr 25.04.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-za-travanj-koga-gradjani-najvise-podrzavaju---778591.html?itm_source=HomeReadThis&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica

Dnevnik.hr 24.02.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-milanovic-i-dalje-najpopularniji-optimizam-pada-vodeci-problem-korupcija-i-kriminal---768145.html

Otvoreno pismo predsjedniku RH gospodinu Zoranu Milanoviću Poštovani predsjedniče Zorane Milanoviću, Obraćamo vam se s otvorenim ... (opširnije)

Svima koji Hrvatsku osjećaju svojom domovinom   Čestitamo Dan državnosti!   Na dan 30.05. prije 33 ... (opširnije)

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma Tko je ili što je to UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma ... (opširnije)

U parlamentarnoj demokraciji većina donosi Zakone, zar ne… Kako demokracija nije savršen sustav tako i u ... (opširnije)

Podržavamo pozitivne promjene ali i izražavamo zabrinutost… UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma pozdravlja i podržava svako ... (opširnije)

Jesmo li kao društvo spremni za obračun sa „zloćudnim tumorom“? Već godinama se kroz svako istraživanje ... (opširnije)

Zašto guverner HNB-a ima veću plaću nego predsjednici države i Vlade zajedno? Posljednjih tjedana svjedoci smo ... (opširnije)

Osnovana GO SU Novska Dana 24. 04. 2023 god održana je Osnivačka skupština Gradske organizacije SU ... (opširnije)

Usamljenost starijih osoba uz rastuće siromaštvo sve veći problem Već niz godina je svima dobro poznata ... (opširnije)

Zajedništvom i suradnjom u borbu protiv siromaštva Mnogi su ostali iznenađeni kada su prošli tjedan na ... (opširnije)