Koji prijedlozi Platforme Umirovljenici zajedno su umirovljenicima najvažniji?

Koji prijedlozi Platforme Umirovljenici zajedno su umirovljenicima najvažniji?

Nije nikakvo iznenađenje postupanje nekih medija prema Platformi Umirovljenici zajedno koje sve više nalikuje cenzuri. Početak se veže uz trenutak do kada smo počeli iznositi argumentirane kritike na račun rada pojedinih umirovljeničkih udruga i stranaka koje se po svom djelovanju sve više udaljavaju od interesa umirovljenika, k tome su i veoma bliski Vladi odnosno politici koju provodi prema umirovljenicima.  

Javnost, posebno ona umirovljenička,  je već dobro upoznata sa prijedlozima kojima glavni akteri na umirovljeničkoj sceni namjeravaju riješiti problem rastućeg siromaštva umirovljenika. Činjenica je da usprkos velikom medijskom prostoru i trudu da se svojim prijedlozima prikažu u pozitivnom svjetlu SUH, MUH, HSU i Silvano Hrelja doživljavaju sve više kritika javnosti. Nerijetko se događa da za svoje prijedloge na društvenim mrežama navedeni ne mogu dobit ni jedan pozitivan komentar što je jasan znak da u javnosti, a to znači i kod umirovljenika ne uživaju željenu podršku.

Platforma Umirovljenici zajedno za razliku od navedenih za svoje prijedloge, ali i kritike prema navedenima zbog sve očitije „trgovine“ sa Vladom na štetu umirovljenika, bilježi sve veću podršku javnosti, stoga i nije čudno što nam se umjesto otvaranja medijskog prostora isti na razne načine pokušava ograničiti ili potpuno zatvoriti.

Vidjeli smo da su već lansirane ankete za glavne prijedloge SUH - MUH i HSU-a u kojima su se čitatelji mogli izjasniti što je od ponuđenih prijedloga rješenja njima najveći prioritet, no bez obzira što smo praktično prvi izašli javno sa svojim prijedlozima za rješenje rastućeg siromaštva umirovljenika slična anketa na istim Internet portalima anketa nije ponuđena i za prijedloge Platforme Umirovljenici zajedno, stoga to činimo mi sami. Pozivamo vas da se na priloženim linkovima izjasnite o vama najvažnijim prijedlozima u anketi koju smo kreirali temeljem naših najvažnijih programskih odrednica – zahtjeva prema Vladi.

Koji od navedenih prijedloga Platforme Umirovljenici zajedno su po vama najvažniji možete izabrati u ANKETI koja je na priloženom linku?

 

 

Horvat je pozvala ljude, kako je rekla, s političkim nervom da se stranci priključe, bili stari ili ... (opširnije)

https://www.youtube.com/watch?v=tzq_5F3o9XQ&list=RDCMUCal-aAsgdFogW3SQy54UQ3w&start_radio=1 Trebaju li plaće ministrima rasti 60 do 80 posto, dok će istovremeno uz usklađenje mirovine ... (opširnije)

https://www.mirovina.hr/mirovine/u-iscekivanju-uskladivanja-udio-mirovine-u-placi-stagnira-na-40-posto/   Više od 267.000 hrvatskih umirovljenika mjesečno preživljava s oko 366 eura. Udio njihove prosječne ... (opširnije)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLyDX3u534lqnWL7nrwhxSjfrYpVo9rQdN   Dogodio se još jedan u nizu slučajeva smrtnog stradavanja korisnika privatnih domova za starije ... (opširnije)

Milanović: Neću šutke gledati nepravdu koju trpe umirovljenici 20.07.2024. Zadnja izmjena 14:50 Autor: V.G./HRT/Hina   Zoran ... (opširnije)

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)