Koliko neke ankete imaju veze sa stvarnim stanjem?!

Koliko neke ankete imaju veze sa stvarnim stanjem?!  

Tko god je jučer na nov@tv pratio rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnijenja za mjesec listopad koje je provela agencija crobarometar zasigurno si je postavljao mnoga pitanja jer neki rezultati u provedenoj anketi sa logikom nemaju nikakve veze, naprosto nisu mogući, i nije to prvi puta…..

Nije ovoj objavi cilj polemizirati o nizu podataka iz navedene ankete koji prkose logici i zdravom razumu, već samo primijetiti da se u navedeni rezultatski kaos potpuno uklapa i rezultat HSU-a koji za svoj rad ili prijedloge u nekim drugim relevantnim anketama ne dobiva nikakvu potporu, a na društvenim mrežama debelo prevladavaju negativni komentari, dočim ni uz praktično plebiscitarnu potporu prijedlozima Platforme Umirovljenici zajedno ista uopće ne bilježi rejting u crobarometar anketi političkih stranaka. Kako je to moguće, pitamo se??

Logika kaže kako nije za očekivati da uz podržan prijedlog nije podržan i predlagač, pogotovo ako uz prijedloge i na društvenim mrežama dobiva redom pozitivne komentare, i prijedlog i predlagač. Nije moguće ni da dolazi do zabune pri izjašnjavanju jer kod iskazivanju podrške nekom prijedlogu anketirani dobro znaju čiji je prijedlog pa nema zabune niti logike da se za prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno nagrađuje neka druga umirovljenička stranka…

Kako logički objasniti da članice Platforme Umirovljenici zajedno odnosno SU, BUZ i DSU u ranije provedenoj anketi pojedinačno imaju isti ili veći rejting od HSU-a a zajedno ni 1%?

Ne, uopće nas ne zabrinjavaju navedeni rezultati ankete koju je proveo crobarometar već nas samo dodatno motivira da budemo još uporniji jer smo potpuno uvjereni, a neke relevantne ankete, uključujući i onu koju je proveo mirovina.hr, i potvrdile, da ono što predlažemo jest najbolje rješenje za zaustavljanje rastućeg siromaštva umirovljenika.

Umirovljenici, ne dajte se zavarati, ne dajte se manipulirati ni impresionirati riječima onih koji vas godinama lažu i parazitiraju na vama i vašim problemima. Oni koji nas nastoje svim sredstvima zaustaviti i onemogućiti da naš glas dopre do vas ne prežu niti će prezati od najpodmuklijih sredstava da vas još jednom prevare glumeći pri tome vaše zaštitnike i borce za vaše interese. Ono čega se spomenuti paraziti plaše je naš prijedlog za ponovnim izračunom mirovina na bazi 75-80% neto plaće u posljednjih ili najboljih 10 godina uz ukidanje penalizacije sa navršenih 65 godina života i AVM-om od 18,5 (sa usklađenjem) što za puni radni staž od 41 godine daje najmanju mirovinu od 750 .

Platforma Umirovljenici zajedno će ustrajati u zajedničkoj borbi vodeći se jedino interesima umirovljenika i pri tome razotkrivati razne „Jude“ u našim redovima….

Hrvatska ni/je zemlja siromašnih umirovljenika... 4. Još jedan vikend i „opet“ Orada na gradelama... SUH odnosno ... (opširnije)

HRVATSKI RADIO 17.05.2024. EU izbori 2024.   predstavljanje UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU   EUROPSKI IZBORI ... (opširnije)

Hrvatska mora puno više ulagati u smještajne kapacitete za starije i nemoćne Prema Programu stabilnosti Republike ... (opširnije)

Zašto 95% umirovljenika birajući isto očekuje promjene? Kod velikog broja birača u Hrvatskoj, posebno umirovljenika sa ... (opširnije)

Nacionalni dan palijativne skrbi, 11. svibnja Uoči Nacionalnog dana palijativne skrbi nositelj koalicijske liste UMIROVLJENICI ZAJENDO, ... (opširnije)

Sretan i blagoslovljen Uskrs U ime Umirovljenici zajedno – Političke platforme želimo vam najiskrenije čestitati Uskrs ... (opširnije)

9. lipnja je prilika da se ispravi greška učinjena 17. travnja, iskoristimo je! Umirovljenici  su 17. ... (opširnije)

Program „UMIROVLJENICI ZA EUROPU“   Zašto bi umirovljenici trebali biti zastupljeni u EU parlamentu? Zastupljenost UMIROVLJENICI ... (opširnije)

1. Svibanj, Međunarodni praznik rada   Svima onima koji su nekada imali svoje radno mjesto Svima ... (opširnije)

Je li Hrvatska zemlja siromašnih umirovljenika? Na fotografijama vidimo najkvalitetniju teletinu na žaru ili gradelama, ovisno ... (opširnije)