Birači, hvala vam na svakom glasu!

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, no nažalost ni ovaj puta dovoljno da bi imali svog zastupnika u predstavničkom tijelu, ovaj puta u EU parlamentu.

Trudili smo se, dali sve od sebe da biračima, posebno umirovljenicima pojasnimo kako su izbori za EU parlament čak i važniji od izbora za Hrvatski sabor, no očito je obzirom na rezultate izbora da umirovljenici svoju sreću ponovo traže u tuđem dvorištu....

Onaj tko ne zna ili ne želi potražiti sreću u svom dvorištu ne treba je tražiti ni u tuđem jer je tamo sasvim sigurno naći neće!!

Nositelj koalicijske liste:

Milivoj Špika prof.

 

PS. Čestitamo i svim izabranim zastupnicima u EU parlament uz želju da svojim radom opravdaju povjerenje koje su im ukazali birači.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)

Lista 24. za Umirovljenike i one koji će to jednog dana biti.... Umirovljenici, radnici, studenti ... (opširnije)