U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)

U srijedu 10. travnja u prostorijama Mjesnog odbora Turnić održana je Izborna skupština Gradske organizacije Stranke ... (opširnije)

U subotu dana 25. veljače 2017. godine u prostorijama DVD-a Đakovo, Splitska 21 u nazočnosti brojnih ... (opširnije)

U sklopu priprema za predstojeće lokalne izbora održana je redovna skupština županijske organizacije Stranke umirovljenika Zgrebačke ... (opširnije)

Na redovitoj izbornoj skupštini Stranke umirovljenika održanoj 1. listopada u ŠRD Sloga - Orešje povjerenje za ... (opširnije)

Željko Gašparović jednoglasno izabran za predsjednika Gradske organizacije Stranke umirovljenika (SU-a) grada Osijeka U srijedu, 01. lipnja ... (opširnije)

Na izbornoj skupštini gradske organizacije Slavonski Brod za predjsednika je izabran Željko Divnić, za zamjenika Vinko ... (opširnije)

Redovna Izborna skupština Stranke umirovljenika održana je u subotu 28. studenog na OPG-u Željka Helda u ... (opširnije)

Danas je u Viječnici Nove Bukovice na izbornoj skupštini Stranke umirovljenika za predsjednika izabran Stevo Šoić ... (opširnije)

U petak 4.4.2014.god održana je izvještajno-izborna skupština Stranke umirovljenika za općinu Zdence. Uz članove stranke nazočni ... (opširnije)

Prošli tjedan je održana izborna skupština GO SU Nova Gradiška. Za predsjednicu GO SU Nova Gradiška ... (opširnije)

Dana 09.11.2013. u Zdencima je održana izvještajna skupština Stranke umirovljenika. Skupštinu je otvorio predsjednik stranke G ... (opširnije)

Na izbornoj skupštini , održanoj 25.10.2013. u Osijeku, povjerenje članova GO SU Osijek je za još ... (opširnije)

Nakon dvosatnog rada konstituirajuća djela sjednice, za predsjednika županijske skupštine s 26 glasova i 13 suzdržanih ... (opširnije)

Stranka umirovljenika širi jedra po Vukovarsko-srijemskoj županiji, pa je tako 13. kolovoza održana Izborna skupština za ... (opširnije)

U Splitu je 20. travnja 2012. godine, u prostorijama Stranke održana je Izvanredna izborna Skupština ŽO ... (opširnije)

U Slavonskom Brodu, dana 12.travnja 2012. godine sa početkom u 18 sati u svečanom i radnom ... (opširnije)

Skupštini su nazočili mnogobrojni predstavnici Stranke umirovljenika, predsjednik SU gospodin Lazar Grujić, potpredsjednici SU gospodin Đuro ... (opširnije)

23.08.2010. Ujedno koristim priliku komentirati izjavu – komentar jedne „novinarke“ koja je u prilogu za emisiju ... (opširnije)