Upit poslan HZJZ i Stožeru civilne zaštite!

Poštovani,

Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona virusa Covid – 19 preminula 2891 osoba. Pri tome ja alarmantan podatak da se u 1682 slučaja radilo o korisnicima domova za starije i nemoćne. Ova nas je informacija ponukala da vam se obratimo s pitanjem kakva je po tom pitanju situacija u Hrvatskoj. Nadamo se kako ćemo, ovog puta dobiti odgovor, za razliku od dopisa kojim smo vam u prosincu ponudili da se članovi predsjedništva naše stranke javno cijepe i time svojim sugrađanima starije životne dobi posluže kao primjer korisnosti cijepljenja.

Odgovor ćemo proslijediti našem članstvu i simpatizerima od kojih smo i dobili predmetni upit kao i javnosti što je naša obveza i politička odgovornost!

 

 

S poštovanjem,

Povodom iznenadne smrti Milana Bandića, predsjednika stranke BM365 - Stranke rada i solidarnosti, iskrenu sućut izražavaju članovi i simpatizeri Stranke ... (opširnije)

Prvi službeni susret tajnika Stranke umirovljenika Žarka Delača s novim predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Veselkom Gabričevićem pokrenuo je brojne ... (opširnije)

Višegodišnja uspješna suradnja između župana Damira Bajsa i Željka Helda - predsjednika županijske organizacije Stranke umirovljenika ... (opširnije)

U četvrtak, 11. veljače održana je u Zagrebu zajednička tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici umirovljeničkih ... (opširnije)

Reagirajući na brojne nepoznanice vezane uz cijepljenje starijih osoba cjepivom AstraZeneka tijekom jučerašnjeg dana objavili smo ... (opširnije)

Kao što je poznato Europska agencija za lijekove /EMA/ odobrila je uporabu Oxford/AstraZeneca cjepiva uz niz ... (opširnije)

Na posljednjoj održanoj sjednici Sabora RH zabilježen je slučaj bez presedana, kada je kompletna oporba napustila ... (opširnije)

Procesi i aktivnosti u modernoj političkoj praksi vrlo su složeni i često nepredvidivi. Puls biračkog tijela ... (opširnije)

Umirovljenici su možemo kazati veliki potencijal ali ujedno I mrtvi kapital koji naša država treba iskoristiti. ... (opširnije)

Saznavši kako vlada predlaže protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost ... (opširnije)