Neprofesionalnost ili politikantstvo HINE dovoljan razlog za ostavku!

Reagirajući na brojne nepoznanice vezane uz cijepljenje starijih osoba cjepivom AstraZeneka tijekom jučerašnjeg dana objavili smo priopćenje predsjedništva Stranke umirovljenika i predložili Vladi RH da razmotri naš prijedlog o necijepljenu tim cjepivom osoba starijih od 65 godina. Javno priopćenje je imalo veliki medijski odjek i objavljeno je u svim relevantnim televizijskim, tiskovnim i Internet medijima. Zbog toga smo s nevjericom pročitali današnje priopćenje Hrvatske informativne agencije (HINA) pod naslovom: Stranka umirovljenika: Odustanite od cjepiva AstraZenece, nije sigurno za starije. Naime u daljnjem tekstu i nekoliko rečenica očigledno je kako se izjava odnosi na Hrvatsku stranku umirovljenika koje je reagirala retroaktivno pokušavajući se ubaciti u medijski vlak brojnih reakcija umirovljeničkih udruga i Stranke umirovljenika! Stoga javno prozivamo državnu medijsku kuću za neprofesionalnost i neznanje koje vrišti iz članka potpisanog s HINA. Svjesni toga kako je krhko znanje i da autor koji se krije iza potpisa HINA ne poznaje elementarnu razliku između političkih stranaka u Hrvatskoj preporučujemo mu da se ne bavi novinarstvom već nekim drugim poslom. No bojimo se ipak kako je riječ o svjesnoj provokaciji ravnateljice HINE koja se odjednom skriva iza dva imena iako je dobro poznato kako je riječ o bivšoj glasnogovornici HSU-a i samo jednoj u nizu nekompetentnih uhljeba.

 

Stoga ovim putem pozivamo ravnateljicu HINE na ostavku zbog neprofesionalnog pristupa poslu, konstantne sprege s pojedinim političkim strankama, a osobito s HSU-om iz koje se vinula u menadžerski – bolje rečeno uhljebnički svijet.

Povodom iznenadne smrti Milana Bandića, predsjednika stranke BM365 - Stranke rada i solidarnosti, iskrenu sućut izražavaju članovi i simpatizeri Stranke ... (opširnije)

Prvi službeni susret tajnika Stranke umirovljenika Žarka Delača s novim predsjednikom Hrvatske stranke umirovljenika Veselkom Gabričevićem pokrenuo je brojne ... (opširnije)

Višegodišnja uspješna suradnja između župana Damira Bajsa i Željka Helda - predsjednika županijske organizacije Stranke umirovljenika ... (opširnije)

U četvrtak, 11. veljače održana je u Zagrebu zajednička tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici umirovljeničkih ... (opširnije)

Kao što je poznato Europska agencija za lijekove /EMA/ odobrila je uporabu Oxford/AstraZeneca cjepiva uz niz ... (opširnije)

Na posljednjoj održanoj sjednici Sabora RH zabilježen je slučaj bez presedana, kada je kompletna oporba napustila ... (opširnije)

Procesi i aktivnosti u modernoj političkoj praksi vrlo su složeni i često nepredvidivi. Puls biračkog tijela ... (opširnije)

Umirovljenici su možemo kazati veliki potencijal ali ujedno I mrtvi kapital koji naša država treba iskoristiti. ... (opširnije)

Saznavši kako vlada predlaže protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost ... (opširnije)

Poštovani, Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona ... (opširnije)