Potpisan sporazum o političkoj suradnji Nazavisne liste Damir Bajs i Stranke umirovljenika!

Višegodišnja uspješna suradnja između župana Damira Bajsa i Željka Helda - predsjednika županijske organizacije Stranke umirovljenika Bjelovarsko - bilogorske županije rezultirala je potpisom na ugovor o političkoj suradnji na predstojećim lokalnim izborima. Ulazeći u političku arenu za očekivati je kako će gospodin Held i na tom polju biti vrlo uspješan kao što je to i do sada pokazao kao uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i predsjednik najveće udruge umirovljenika u županiji.

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju izbornih ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)

Aktivno se pripremajući za predstojeće lokalne izbore mnogi su naši članovi angažirani u predizbornoj kampanji i ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je politička scena u Ličko-senjskoj županiji bogatija za novu političku ... (opširnije)

Program povelje umirovljeničkih i drugih udruga za boljitak umirovljenika pod nazivoma SUZA (Savez umirovljeničkih udruga) trenutačno ... (opširnije)