Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Na središnjem zagrebačkom trgu u utorak, 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba Stranka umirovljenika i Socijaldemokratska partija Hrvatske organiziraju prigodno druženje i omogućuju besplatne preventivne zdravstvene preglede. Tako će već uz klasično mjerenje tlaka, šećera i minerala u krvi najbržim posjetiteljima na štandu liječnički tim u sastavu prim. dr. Darije Đokić i mr. sc. Damir Jurinović obaviti UZV pregled prostate i mokraćnog mjehura. I to nije sve!  Stranački će volonteri  istodobno podijeliti veliki broj piva i sokova u limenkama koje je donirao dugogodišnji partner Stranke umirovljenika iz Osijeka, slance te Kala vodu. Za smijeh će biti zaduženi članovi Hrvatskog društva karikaturista  Milan Lekić i Krešimir Kveštek,nastupit će pjevački zbor KUD-a Sesvete pod ravnanjem Silivije Mužak, a u 11.15 sati nazočnima će se obratiti predsjednik SU Lazar Grujić, Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednički kandidat Zoran Milanović.

Svim građanima Republike Hrvatske želimo da se povodom Dana državnosti podsjete na trenutke stvaranja jedine nam ... (opširnije)

U prostorijama Stranke umirovljenika danas je potpisan Sporazum o međusobnoj političkoj suradnji između Domovinskog pokreta i ... (opširnije)

Svatko imalo teološki potkovan vjernik trebao bi znati kako su oholost i sebičnost često spominjani grijesi ... (opširnije)

Na poveznici https://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjestaj-freedom-housea-hrvatska-nije-postigla-nikakav-demokratski-napredak/2180593.aspx možete pročitati zanimljivo izvješće o Hrvatskoj samo sada ne znamo kome vjerovati? Našim političarima na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:   ... (opširnije)

Svim radnicima te onima koji će tek ući u svijet rada čestitamo u ovim neobičnim vremenima ... (opširnije)

Kolika je mala razlika između popularnosti i zaborava ili kovanja u zvijezde i pljuvanja najbolje znaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svim našim članovima i simpatizerima, braniteljima, radnicima, umirovljenicima i ostalim našim sugrađanima te u ovim vremenima ... (opširnije)

Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)