Predane liste Domovinskog pokreta Miroslava Škore!

U nedjelju, 14. lipnja uz nazočnost brojnih članova i simpatizera Domovinskog pokreta Miroslava Škore i članova koalicijskih stranaka u Državnom izbornom povjerenstvu predane su liste za predstojeće izbore za Hrvatski sabor koji se održavaju 5. srpnja. Bila je to prilika da se iskreno, spontano i bez zadrške iskaže domoljubni zanos i pokaže vjera da su moguće promjene u našem političkom okruženju koje već trideset godina tavori zahvaljujući duopolu najvećih političkih stranaka. Osobito se to vidjelo na narodnom veselju održanom u Gornjoj Dubravi na kojem se uz pečenog vola i slavonski čobanac  održao i prvi predizborni skup. Tom je prilikom Miroslav Škoro ponovio kako je sve poruke hrvatskom narodu već opjevao u svojim pjesmama i sada je došlo vrijeme da ih provede u djelo na političkom planu.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)